NASTANITVE

Zaradi zagotavljanja ti. COVID MEHURČKA na območju prireditve ne bo mogoče prespati, zato smo za vas poskrbeli tako, da boste v okviru poslovnega najema lahko prespali v kampu SIBER ali hotelu DVOREC v Tolminu. Za akreditirane udeležence GHD TOLMIN je na obstoječe cene 10 % popusta v kampu SIBER.

Organizator bo kampu SIBER in hotelu DVOREC nudil podatke o izpolnjevanju COVID standardov za tiste akreditirane udeležence GHD TOLMIN, ki bodo pri njih prespali.

Več v zavihku Nastanitve.

Nastanitve

Na prireditvenem prostoru oz. v boksih ne bo mogoče prespati zaradi zagotavljanja covid mehurčka, zato pohiti in čim prej rezerviraj prenočišče na spletnih straneh naših partnerjev kamp Siber in hotel Dvorec.

Velja samo za akreditirane udeležence (tekmovalci, prijavljeni člani ekip, organizator in vodstvo dirke). Ob rezervaciji prenočišča gostitelju navedete, da ste akreditirani udeleženec GHD Tolmin.

Ni vam potrebno skrbeti kakšno dokumentacijo morate predložiti partnerskim gostiteljem glede omejitev zaradi COVID-a, saj bomo to mi storili za vas.

Organizator ne krije udeležencem stroške prenočišč, prenočišča si izberete sami in jih rezervirate na spletnih straneh kampa Siber in hotela Dvorec.

Kamp siber

Cene v kampu SIBER za šotor ali kamper z vključeno turistično takso:  

Nočitev na osebo znaša 10,00 EUR.

Dodatno oz. po želji je na voljo tudi elektrika in sicer 4,00 eure/noč

KAMP SIBER ZA AKREDITIRANE UDELEŽENCE DIRKE NUDI 10% POPUSTA NA NOČITEV.

Cene sob hotela Dvorec z vključenim zajtrkom in turistično takso:

standard enoposteljna soba – 59,00 EUR/soba/noč.

standard twin soba – 103,50 EUR/soba/noč.

standard ali superior dvoposteljna soba – 103,50 EUR/soba/noč.

standard ali superior triposteljna soba – 138,00 EUR/soba/noč.

superior štiriposteljna (2 spalnici + ena velika kopalnica) – 168,00 EUR/soba/noč.